Ajanvaraus

Studio Black&White on valokuvaamo Espoon Kivenlahdessa. Koronan takia tällähetkellä liike on suljettu ja kaikki kuvaukset otetaan VAIN ajanvarausten mukaan. TARJOUS YLIOPPILAILLE 1.6.-1.9.2020 studiokuvaus 99€ ja ulkona 109€. Ajanvaraus on tehty syyskuun loppuun asti. Jos Sinulla tulee jotain kysyttävää tai et löydä haluamaasi kuvausta tästä niin otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Lahjakortit nyt myös sähköisenä ja nehän on voimassa puoli vuotta eteenpäin. Pidetään huolta toisistamme! Tervetuloa kuvaukseen ja/tai sähköiseen asioimiseen. Yt. Laura

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405608079.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405608079.