Ajanvaraus

Studio Black&White on valokuvaamo Espoon Kivenlahdessa. Liike on auki TI-PE mutta kuvauksia otetaan ajanvarausten mukaan aukioloaikojen ulkopuolellakin. Jos Sinulla tulee jotain kysyttävää tai et löydä haluamaasi kuvausta tästä niin otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Passikuvaukset saa ilman ajanvaraustakin mutta ainakin kesä-aikana kannattaa melkein varata aika. Huomioithan että liike on suljettu studiokuvausten aikana. Tervetuloa.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405608079.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405608079.