Ajanvaraus

Hoitoihin saapuminen: Saavuthan paikalle muutamaa minuuttia ennen varsinaisen hoitoajan alkua, jotta itse hoito voidaan aloittaa aikataulun mukaisesti. Taataksemme hoitojen turvallisuuden ja rauhallisen hoitohetken kaikille asiakkaille pyydämme jättämään lapset ja lemmikit kotiin luotettavalle hoitajalle sekä laittamaan puhelimenne äänettömälle hoitolan tiloissa. Tervetuloa hoitoihin!
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09-5102855.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09-5102855.