Tietoa yrityksestä

Timman tarina

Suomalaislähtöinen Timma mullistaa perinteikkään hius-, kauneus-, ja hieronta-alan niin ammattilaisten kuin kuluttajien näkökulmasta. Alan ammattilaisten työ helpottuu, kun vanha paperikalenteri vaihtuu Timman hoitolanhallintajärjestelmään. Tämän myötä kuluttajien ei tarvitse enää varata aikaa soittamalla, vaan he voivat rauhassa omalla ajallaan varata palvelun tietokoneellaan tai älypuhelimellaan. Timma näyttää kaikkien hoitoloiden lähipäivien vapaat ajat, joista käyttäjä pääsee kätevästi varaamaan itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kuten useimmat menestystarinat niin Timmakin lähti liikkeelle sattumasta. Me perustajat emme ole kokeneita hius- ja kauneusalan ammattilaisia, emmekä edes kyseisten palveluiden suurkuluttajia. Yhtenä päivänä totesimme yksinkertaisesti, että ajan varaaminen hiustenleikkaukseen on tuskastuttavan työlästä. Halusimme kehittää siihen helpomman, kätevämmän ja nykyaikaisemman tavan. Iloksemme huomasimme, että moni muu koki saman tuskan kuin me ja Timma otettiin avosylin vastaan.

Meitä perustajia yhdistää tekninen tausta ja intohimo kehittää maailmanluokan digitaalisia palveluita. Tavoitteemme on luoda intuitiivinen käyttöliittymä, virtaviivainen palvelukokemus ja esteettinen ulkoasu. Timmassa olemme mielestämme onnistuneet tässä ja siksi haluammekin saada palvelun saataville mahdollisimman moneen maahan.

Medialle

Timma Oy
Lapinlahdenkatu 16
00180 Helsinki
Y-tunnus: 2412479-6

Yhteystiedot

Media: info@timma.fi, +358 45 6197 760

Haluatko tutustua meihin tarkemmin?
Löydät meidät sosiaalisesta mediasta @timma_finland nimimerkillä: Facebook, Twitter, Instagram

Etsitkö logoamme tai muita kuvia? Kuvat, joita voit käyttää löytyvät täältä: bit.ly/2cFiSUX