Aikoja voi kysyä myös numerosta 045 7876 9255 soittamalla/viestillä, jos netistä ei löydy sopivaa aikaa. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa soittamalla liikkeen puhelinnumeroon. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. HUOM! Emme värjää hiuksia, ripsiä tai kulmia, emmekä laita ripsipidennyksiä alle 16-vuotiaille, edes vanhempien luvalla. Varaathan värjäysajan hiustesi oikean pituuden mukaan.
 • Hiushuone Rohee
  Hiushuone Rohee
  Halkoniemenkatu 5 B, Tampere
 • B&M Day Spa
  B&M Day Spa
  Halkoniemenkatu 5 B, Tampere
 • Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

  Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 04578769255.

  Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 04578769255.