Yleisestä maailmantilanteesta johtuen kaikki kulut nousevat ja tästä syystä meidänkin on nostettava hintoja. Nettiajanvaraus näyttää yliviivattuna kun päivä on täyteen varattu. Jos ette löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, niin soittamalla voimme mahdollisesti auttaa. Spinellikujalla pääsääntöisesti työskentelee Loviisa ja Hellu. Marmoritiellä: Susa, Satu, Hellu, Maida, Tia ja Iris.
 • Sunletti Oy
  Sunletti Oy
  Marmoritie 10, Vantaa
 • Sunletti 2
  Sunletti 2
  Spinellikuja 5B, Vantaa
 • Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

  Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 040 9620093.

  Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 040 9620093.