Ajanvaraus

Kiitos kun olet asiakkaamme ! Teemme opiskelijatyöt valvottuna ja edullisesti LOKA - MARRASKUUN EDUT Parturi ja kampaamo hiustenleikkaus 20 € Väri + leikkaus 70 € (pitkien hiusten lisä 20 €) Raidat tai balayage värjäys ja leikkaus 90 e ( pitkien hiusten lisä 20 e ) Tyviväri + värin kirkastus + leikkaus 70 € (pitkien hiusten lisä 20 €) Hiustenleikkaus + syvähoito 35€ TERVETULOA! Ajanvaraus: varaa.timma.fi/greatcut Puh. 09 6947142
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09 694 7142.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 09 694 7142.