Ajanvaraus

Hierontapaikka sijaitsee osoitteessa Kypäräkatu 7 A. Sijainti on aivan Pelastusopiston lähellä. Huomaa, että sisäänkäynti hierontatilaan on vain Pyörönkaaren puolelta. Pyörönkaaren varressa hierontapaikan oven edessä on ilmaisia 2 tunnin pysäköintipaikkoja. Teen myös hierontaa asiakkaan luona. Tästä on aina sovittava puhelimessa kanssani erikseen. Soitettaessa en aina pääse vastaamaan, mutta jos numerosi ei ole salattu, niin soitan takaisin heti kun vapaudun. Voit laittaa kyselyä myös tekstiviestillä (p. 0451605553). Olen opiskellut myös Perinteiseksi Jäsenkorjaajaksi, joten minulla on nyt paljon enemmän keinoja auttaa sinua nivel- ja lihasvaivoissasi , kuin silloin kun olin suorittanut pelkän hierojan tutkinnon. Jos haluamaasi aikaan on alle 12 tuntia, niin et voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta. Soita tuolloin tai kysy tekstiviestillä!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451605553.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451605553.