Ajanvaraus

Voit varata aikasi kätevästi nettiajanvarauksestamme. Ei vaadi rekisteröitymistä. Hinnat ovat suuntaa antavia, lopullinen hinta määräytyy hiusten pituuden,paksuuden sekä käytetyn ajan mukaan. ilmoitathan hyvissä ajoin esteestä,muutoin joudumme veloittamaan 75% varatusta palvelusta. Miehet varaavat parturileikkauksen,naiset kampaamoleikkauksen. Näin vältymme aikasekaannuksilta. Tervetuloa!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503561266.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503561266.