Ajanvaraus

Hei! Kun varailet aikaa hiustenvärjäykselle, valitse ensin haluamasi värjäys ja sitten halutessasi hiustenleikkauksen löydät sen lisäpalvelut kohdasta. Jos et ole varma minkälaista värjäystä haluat, valitse moniväri tai moniväri+raidat, niin aikaa varautuu riittävästi tai soita meille 044 971 9306. Hinnat ovat alkaen hintoja. Kun olet lopussa vahvistanut varauksen, tarkista vielä sähköpostisi oletko saanut vahvistusviestin. Siinä olevan linkin kautta pääset myös perumaan aikasi, jos tarvis, ja voit sen jälkeen taas varata uuden ajan. Peruutuksen tulee olla meillä 24h ennen varattua aikaasi ja, jos ei peruutusta tule ennen tätä, veloitamme 40e/h varatun ajan mukaan. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Tervetuloa!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449719306.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449719306.