Ajanvaraus

Palveluiden hintaan voi vaikuttaa hiusten paksuuden mukaan käytettävät aineet ja aika. Emme käytä synteettisiä tuoksuja/hajusteita, tulethan sinäkin ilman niitä kiitos! Huomioi, emme tee voimakkaita vaalennuksia/värinpoistoja. Peruutuksen on tapahduttava vähintään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana perutuista tai tulematta jättämistä ajoista perimme 50% palvelun hinnasta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408485022.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0408485022.