Ajanvaraus

Liikkeemme palvelee toistaiseksi supistetusti kontaktien minimoimiseksi. Olemme terveydenhuollon toimintayksikkö ja noudatamme erittäin tarkkaa hygieniaa välineiden ja tilojen puhdistuksessa. Käytämme käsineitä kaikissa hoidoissa ylimääräisenä varotoimenpiteenä ja pyydämme sinua pesemään kädet ennen hoitolaan tuloa. Käsidesiä on myös wc-tiloissa.

Mikäli sinä tai perheenjäsenesi kuulutte riskiryhmään, sairastutte tai olet ollut matkoilla, siirrämme tai peruutamme aikasi veloituksetta hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Vain viesti riittää!

Olemme avanneet verkkokaupan tuoteostoja varten osoitteessa: www.hoitolafreya.com

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045-355 8399.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045-355 8399.