Ajanvaraus

HYVÄ ASIAKAS! Huomioithan Koronavirus tartuntariskien välttämiseksi ettet tule nuhaisena, yskäisenä ja puolikuntoisena hoitoihin. Olethan meille yhteydessä, mikäli toivot hoidon siirrettävän sairastapauksissa toiseen kertaan, tällöin teemme hoitoaikasi siirtämisen veloituksetta. Myös Hoitolassa noudatamme erityista huolellisuutta yleisen hygienian ja siisteyden kanssa. Mikäli toivot jotain erityistä huomioitavan hoidon aikana, laitathan toiveesi hoitovarauksen lisätietoa -kohtaan.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 270 3115.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 270 3115.