Ajanvaraus

KORONAINFO: 1) Huolehdimme korkeasta hygieniasta hoitojen aikana ja hoitotilassa pinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä. 2) Saavuthan hoitoon n. 5min ennen hoitoaikaasi! Palvelemme vain yhden asiakkaan kerrallaan hoitolassa. 3) Maskia käytämme kaikkien hoitojen aikana, suositus myös asiakkaalle (pois lukien käyttö kasvohoitojen aikana.) 4) Asiakkaat ohjeistetaan pesemään kädet aina ennen hoidon alkua. 5) Saavuthan terveenä ilman pienimpiäkään oireita. Toivomme myös hoitoajan ehdotonta peruutusta mikäli perheessäsi on altistuneita henkilöitä koronavirus-tartunnoille. Hoitola on kiinni kesällä 10.7-15.8 välisenä aikana, hoitoaikoja voit varata jo 16.8 alkaen.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 270 3115.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 270 3115.