Ajanvaraus

Hei kaikki asiakkaamme! Kiitos teille, että tuette meidän Glowta ja käytätte meidän palvelujamme kaikesta huolimatta. Se merkitsee meille todella todella paljon näinä vaikeina aikoina! ❤️ Edelleen on turvallista asioida liikkeessämme. Hoitolassamme on hyvin pieni riski altistua koronavirukselle, sillä meillä on vain muutama asiakas kerrallaan paikalla, eri hoitohuoneissa. Huolehdimme siisteydestä vieläkin tarkemmin ja käytämme desinfiointiaineita kaikissa tiloissamme ja desinfioimme pitkin päivää maksupäätettä, ovenkahvoja ja muita vastaavia. Tärkeintä on nyt huolellinen käsienpesu, ennen ja jälkeen hoitolassa käynnin. Me lupaamme myös pestä ja desinfioida kätemme ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan. 😘 Kenelläkään työntekijällämme ei ole koronavirustartuntaa ja jotta voimme jatkossakin välttyä siltä, niin siirrättehän flunssaisena aikaanne myöhäisempään ajankohtaan. Puhalletaan nyt yhteen hiileen ja huolehditaan toisistamme! Ei anneta pelolle valtaa, toimitaan fiksusti ja pidetään huolta toisistamme! Ja pidetään Suomi ja paikalliset pienyritykset pystyssä 💪😘 Yhdessä olemme enemmän, GLOWtiimi ❤️
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504394681.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504394681.