Ajanvaraus

Huom! Tulethan meille vain kun sinä ja perheenjäsenesi olette terveinä - Kiitos ❤️ Palvelen sinua arkisin sopimuksen mukaan. Nettiajanvarauksesta löydät vapaat ajat ma-pe 9-17 välillä. Aikaiset aamut tai myöhäisemmät ilta-ajat sopimuksen mukaan. Teethän mahdolliset ajan peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muutoin veloitus on 80% varatun ajan arvosta. Kiitos! www.kauneushoitolatunne.fi

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0406354003.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0406354003.