Ajanvaraus

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksen kautta olethan yhteydessä puhelimitse 050-5913227, niin katsotaan sopiva väli yhdessä. Ajanvaraus on sitova ja mahdollisen esteen sattuessa peruutuksen on tultava 24h ennen palvelun alkua. Tämän jälkeen perutuista tai kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun normaalihinnasta. Varmistathan ennen varausta, että yhteystiedot ovat oikein kirjoitettu. Jos et saa vahvistussähköpostia varauksen yhteydessä, olethan pikimmiten yhteydessä, niin voimme tarkastaa onko varaus mennyt läpi.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505913227.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505913227.