Ajanvaraus

Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva yhden yrittäjän kauneushoitola. Jos et löydä sopivaa aikaa, niin laitathan mieluiten tekstiviestin, vastaan sinulle pian. Aikoja on yleensä saatavilla enemmänkin. Huom⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ HOITOLA SIJAITSEE NYKYÄÄN 2 KERROKSESSA! Sisäänkäynti liikkeen viereisestä ulko-ovesta rappukäytävään, 2 kerros. Ovessa on kyltti mistä tunnistat. Soita, jos ovet ovat lukossa! Liikkeen ympärillä on remonttia, josta voi aiheutua meluhaittaa. Tervetuloa❤️

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505902265.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505902265.