Ajanvaraus

Olen jäämässä äitiyslomalle 19.1.2023! 🤰🏻 Ajanvarauksia otan vastaan 18.1.23 saakka! Liikettä en ole lopettamassa vaan palaan töihin kyllä heti kun hetki on sopiva! ❤️ Äitiyslomalla tulen tekemään satunnaisesti töitä sunnuntaisin. Jos haluat tietää sunnuntai ajoista kannattaa seurata @kauneuskulmarosabella Facebookissa ja Instagramissa, siellä tulen ilmoittelemaan vapaista ajoista! 🥰
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0196647460.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0196647460.