Ajanvaraus

Luethan palvelunkuvauksen sekä peruutusehdot huolellisesti ennen ajan varaamista. Peruutusehtomme ovat: Alle kaksi vuorokautta (48h) ennen sovittua aikaa peruutetusta ajasta veloitamme 50% ja kokonaan perumattomasta ajasta 75% varatun palvelun hinnasta. Ajan varaamalla hyväksyt peruutusehtomme. Peruutathan aikasi puhelimitse soittamalla liikkeen numeroon 045 185 0551. Rakennekynsien ja ripsienpidennysten suositusikäraja on 16v. Emme tee kynsiä tai ripsiä alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 185 0551.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 185 0551.