Ajanvaraus

HINNASTOMME PÄIVITTYVÄT 1.1.2022 ALKAEN. Uuden hinnaston löydät nettisivuiltamme: https://www.kideesteticroom.fi/hinnasto/ sekä se päivittyy myös Timmaan 15.12. Emme valitettavasti pysty ottamaan tällä hetkellä uusia ripsiasiakkaita, jonka vuoksi uusien ripsien varausmahdollisuus on poistunut Timmasta. Suosittelemme varaamaan myös huoltoajat mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta saat varmasti sinulle sopivan ajan. Jos et löydä sopivaa aikaa, voit tiedustella mahdollisia peruutusaikoja info@kideesteticroom.fi tai somessa @kideesteticroom :)
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 185 0551.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045 185 0551.