Ajanvaraus

Tule kokeilemaan jotain aivan uutta! Miksi istuisit lattialla jumiutumassa kun voisit rentoutua ja saada niska/hartia/selkä seudun samalla kuntoon, kun koirasi on hierottavana. Kun omistaja voi hyvin, voi koirasi vielä paremmin! Aina iloiset, koirahierojamme Kirsti Hyppönen keskittyy karvakamuihimme ja urheiluhieroja Krista Heikkinen omistajien kehonhuoltoon.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358 50 317 2400.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon +358 50 317 2400.