Ajanvaraus

Tarjoamme perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi ekokampaamopalvelut ja meikkaukset. Salonkimme ei ole tuoksuton. Huomioithan palvelua varatessa, että hiusten pituudet määrittävät varatun ajan kestoa eivätkä ole ainoa hinnoitteluperuste. Jos sinulla on erittäin paksut hiukset tai isompi muutostyö mielessä, valitse aika pidemmän hiuksen mukaan. Voit aina myös soittaa meille, niin autamme varaamaan oikean ajan. Huomioithan, että liikkeessä saattaa olla sinua vastassa kiltti ja rauhallinen kampaamokoira. Lämpimästi tervetuloa!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400470987.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400470987.