Ajanvaraus

Natalia on sairaslomalla lokakuun lopulle asti ja hänen ajanvarauskalenterinsa avautuu lähempänä sairasloman loppua Mikäli haluat varata ajan hiusten vaalennukseen tai raidoituksen, valitsethan palveluista monisävyvärjäyksen tai vaalennus-/värimuutospaketin, kiitos! Liikkeessä on Vinski koira viihdyttämässä asiakkaita osan viikosta, otathan tämän huomioon mikäli olet allerginen koirille.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400377069.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0400377069.