Ajanvaraus

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ❤️

Jos kalenterista ei löydy toivomaasi aikaa voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon 045 351 8383.

Haluan tarjota asiakkailleni kiireettömän ja rauhallisen hoitokokemuksen ja tästä syystä hoitojen aikana en vastaa puheluihin ja hoitohuoneeni ovi on suljettuna. Vastaamatta jääneisiin puheluihin ja yhteydenottoihin palaan heti vapauduttuani.

Huom! Mikäli et saa varausvahvistusta hoidon varattuasi (varmistathan, ettei ole mennyt roskapostiin), laita minulle viestiä, niin varmistan, että varaus on tullut perille.

Jos tulee este, etkä pääsekkään hoitoon, niin muistathan perua aikasi 24h ennen hoitoaikaasi, kiitos! Ajan voi perua timman kautta tai laittamalla viestiä.

Laitathan varausta tehdessäsi lisätietoihin mahdolliset allergiasi.

Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453518383.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0453518383.