Olemme auki ja noudattamme 6 hengen rajoituksista samassa tilassa. Tulemme porrastamaan asiakkaita ja vapaita aikojamme. Saavuthan liikkeeseemme juuri ajallasi ja vain yksin. Mikäli kampaajasi työskentelee vielä edellisen asiakkaan kanssa, pyydämme sinua ystävällisesti odottamaan ulkopuolella. Liikkeessämme asiointi tapahtuu ainoastaan maskien kanssa ja noudatamme turvavälejä työskentelyn aikana. Toimintamme jatkuu muutoin normaaliin tapaan ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443000299.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443000299.