Tulethan varatulle ajallesi vain täysin terveenä. Mikäli tunnet olosi edes vähäisesti kipeäksi peruutathan aikasi lyhyelläkin varoitusajalla. Mekin toimimme näin. Olemme luopuneet kasvosuojaimista. Mikäli haluat, että kuitenkin käytämme maskia, mainitsethan siitä varauksen lisätiedot kohdassa. Huomioithan infotekstin palvelun alta oikean ajan varaamiseksi. Hinnat ovat alkaen hintoja. Lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan, aineiden ja tekniikan mukaan. Olemme avoinna joustavasti sopimuksen mukaan varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Ajanvaraus asioissa voit myös soittaa meille p.0452233230.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0452233230.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0452233230.