Tervetuloa hyvinvoinnin ja kauneuden keidas Eco Beauty Wellnessiin. Meiltä löydät kattavat ekokampaamo ja ekokauneushoitolapalvelut sekä meikkaukset. Jos et ole varma hiustesi pituudesta tai ajatuksena on suurempi muutos valitse aikasi pidemmän hiuksen mukaan. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 044 989 7777 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)ecobeautywellness.com. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista laskutamme 100% palvelun hinnasta. Eco Beauty Wellness pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 989 7777.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 044 989 7777.