Hiusmeressä sinua palvelee koulutettu ekokampaaja. Kaikki hiuspalvelut toteutetaan biohajoavilla luonnonkosmetiikan tuotteilla. Palveluhintaan vaikuttaa hiusten paksuus ja pituus, sekä tuotemenekki. Pidätämme oikeuden pieneen hinnanmuutokseen kassalla. Liikkeessä sijaitsee myös Tirsanurkka, jonka Neurosonic tuoliin voit varata aikoja tästä varauksesta. Tulethan tuoksutta! Haju- ja partavesi, voimakkaat pyykinpesu- ja huuhteluaineet voivat aiheuttaa migreeni- tai astmakohtauksen herkistyneelle.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 082239730.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 082239730.