HUOM! Ajanvarauksessa näkyvät hinnat ovat keskimääräisiä hintoja seuraavista palveluista: sisäpuhdistukset/pesut, kokokiillotus, kiveniskemien korjausmaalaus, kestopinnoitteet sekä asuntoautojen kiillotukset ja sisäpuhdistukset. Näissä palveluissa hinnat määräytyvät työn määrän mukaan eli esim. ajoneuvon koon ja kunnon perusteella. Halutessasi tarkan hintatarjouksen etukäteen, varaathan ilmaisen arviointikäynnin valitsemaasi toimipisteeseen tai laita meille ajoneuvostasi kuvia sähköpostiin. Kiitos!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 050 350 6141 / 050 310 1276.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 050 350 6141 / 050 310 1276.