Voit varata aikasi Grooveen joko soittamalla tai tulemalla liikkeeseen, mutta meillä on käytössä myös kellon ympäri toimiva nettiajanvaraus. Jos kuitenkin näyttää sille ettei toivomaasi aikaa löydy, suosittelemme soittamaan, kaikki vapaat ajat eivät näy netissä, kuten viikonloput. Hiustenpidennyksiä ja hääkampauksia/ meikkejä varatessa otathan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 02 2312 555.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 02 2312 555.