Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. HUOM LAHJAKORTTIASIAKAS! Varaathan aikasi kortissa pyydetylle henkilölle. Mikäli aika varattu väärälle henkilölle, emme pysty lahjakorttia vastaanottamaan. Hiusten väripaketeissa hinnat ovat viitteellisiä. Lopullinen hinta muodostuu käytetyn ajan sekä aineiden mukaan. Jos mieltäsi askaruttaa ajan riittävyys tai et löydä sopivaa aikaa, soitathan meille.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045-6303134.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 045-6303134.