Muistutuksena kaikille Kun varaat ajan netin kautta, huomaathan odottaa varausvahvistusta. Jos vahvistusta ei tule sähköpostiin, olethan yhteydessä meihin, koska tällöin saattaa olla että varaus ei ole tullut perille. Muistathan myös, että jos et pääse sovittuna ajankohtana tulemaan, olethan ystävällinen ja peruutat aikasi. Me tulemme tänne teitä varten💛 Krista & Niina Tervetuloa!💛

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405477833.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405477833.