ūüĆł Krista lomailee 7.7.-17.7. ja 25.8.-4.9.ūüĆł Muistutuksena kaikille Kun varaat ajan netin kautta, huomaathan odottaa varausvahvistusta. Jos vahvistusta ei tule s√§hk√∂postiin, olethan yhteydess√§ meihin, koska t√§ll√∂in saattaa olla ett√§ varaus ei ole tullut perille. Muistathan my√∂s, ett√§ jos et p√§√§se sovittuna ajankohtana tulemaan, olethan yst√§v√§llinen ja peruutat aikasi. Me tulemme t√§nne teit√§ vartenūüíõ Krista & Niina Tervetuloa!ūüíõ

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405477833.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405477833.