RAKKAAT ASIAKKAAMME ❤ Palvelemme teitä edelleen täysin normaalisti. Covid-19 viruksen vuoksi, hoitoon tulevalta asiakkaalta kuitenkin pyydämme: 🖤 ethän saavu tiloihimme pienimmässäkään flunssassa, flunssan sattuessa soita meille niin sovitaan uusi aika. Näin minimoimme tartuntariskin. Joustamme peruutusehdoissa koronan jyllätessä. 🖤 huolehdithan omasta käsihygieniasta tiloihin tullessasi. Asiakas wc:ssä onnistuu käsien saippuapesu ja kassalta löytyy lisäksi käsidesi. 🖤 Suosithan korttimaksuja ja mahdollisuuksien mukaan lähimaksuominaisuutta. Itse reagoimme virukseen desinfioimalla toimitilojen kosketuspintoja useasti päivässä ja lupaamme itse tehdä töitä ainoastaan 100% terveenä. Pidetään huolta toisistamme ❤ #tueyrittäjää #koronavirus #kyllätästäselvitään Ajanvarauksemme on joustava! Jos et löydä mieleistä aikaa kalenteristamme, olethan meihin yhteydessä puhelimitse! Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva aika. Huomioithan, että hoitopakettien ajanvaraus tapahtuu aina joko puhelimitse tai sähköpostilla!
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504430386.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0504430386.