Poikkeustilanteen takia palvelemme vain ajanvarauksella. Jos haluat olla hoitolassa yksin kosmetologisi kanssa, varaathan aikasi puhelimitse, niin järjestämme sinulle erikoisajan :) Marjon ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Suurin osa Tainan ajoista saatavilla toistaiseksi vain puhelimitse/whatsappilla/sähköpostilla. Varauskalenteri päivitetty 30.10.2020 asti. Jos et löydä sopivaa aikaa, otathan yhteyttä puhelimitse. Ilta-aikoja saatavilla myös sopimuksen mukaan.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0404889042.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0404889042.