Hyvä asiakas! OLO on avoinna normaalisti. Olemme kanssasi kahdestaan ja huolehdin tällähetkellä erityisen hyvästä hygieniasta sekä desinfioin tilojeni kosketuspinnat jokaisen asiakkaani välissä. Jos et löydä sopivaa hoitoaikaa, olethan yhteydessä puhelimitse niin katsotaan sopivaa ajankohtaa yhdessä, olen joustava aukioloajoissa. Kaunis kiitos kaikille ihanille asiakkailleni luottamuksesta ja yritystoimintani mahdollistamisesta näinä haasteellisina aikoina! Olet lämpimästi tervetullut terveenä hoitolaani <3

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 040-1800888.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 040-1800888.