Meille on tärkeää koronatilanne huomioiden pystyä tarjoamaan sinulle edelleen palveluitamme. Henkilökuntamme käyttää hoidon ajan kasvomaskia. Jos haluat itse käyttää kasvomaskia, niin tuothan mukanasi sinulle sopivimman suojaimen - KIINNITÄMME NORMAALIIN TAPAAN ERITYISTÄ HUOMIOTA YLEISEEN SIISTEYTEEN JA HYGIENIAAN - DESINFIOITHAN KÄTESI HETI SAAPUESSASI VASTAANOTOLLE - TOIVOMME ETTÄ ET TULISI HOITOIHIN JOS: SINÄ TAI PERHEENJÄSENESI TUNNETTE ITSENNE VÄHÄNKIN KIPEÄKSI TAI SINULLA ON FLUNSSAN, HENGITYSTEIDEN TMS. OIREITA. SINÄ TAI PERHEENJÄSENENNE OLETTE OLLEET KONTAKTISSA KORONAVIRUKSELLE ALTISTUNEEN HENKILÖN KANSSA. KUULUT KORONAVIRUKSEN RISKIRYHMÄÄN

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.