KORONAINFO: Henkilökuntamme käyttää hoidon aikana kasvomaskia. Suosittelemme sitä myös asiakkaillemme hoitokäynnin ajan. Tuothan mukanasi sinulle sopivimman suojaimen - Huomioithan, että säilytät yli 2 m turvavälin muihin asiakkaisiin - KIINNITÄMME NORMAALIIN TAPAAN ERITYISTÄ HUOMIOTA YLEISEEN SIISTEYTEEN JA HYGIENIAAN - DESINFIOITHAN KÄTESI HETI SAAPUESSASI VASTAANOTOLLE - TOIVOMME ETTÄ ET TULISI HOITOIHIN JOS: SINÄ TAI PERHEENJÄSENESI TUNNETTE ITSENNE VÄHÄNKIN KIPEÄKSI TAI SINULLA ON FLUNSSAN, HENGITYSTEIDEN TMS. OIREITA, SINÄ TAI PERHEENJÄSENENNE OLETTE OLLEET KONTAKTISSA KORONAVIRUKSELLE ALTISTUNEEN HENKILÖN KANSSA.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.