Valtioneuvoston linjauksen 16.3.2020 mukaan oppilaitosten tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tämä koskee luonnollisesti myös Itä-Helsingin hierojakoulua ja oppilaamme siirtyvät etäopiskeluun verkko-oppimisympäristössämme. Myös oppilashierontamme sulkeutuu toistaiseksi ja jo varatut ajat joudumme valitettavasti perumaan. Teidän asiakkaiden ja oma terveytemme on meille tärkeää, joten kiitos ymmärryksestä. Tilanteen salliessa organisoimme oppilashieronnat alkamaan mahdollisimman pian, mutta toistaiseksi oppilashieronta-aikoja on tarjolla taas 14.4.2020 alkaen. Nämä ajat ovat jo nyt varattavissa nettiajanvarauksessamme. Seuraa tilannetta koulun Timma-ajanvarauskalenterista tai viestintäämme sähköpostissa, kotisivuilla ja facebookissa. Sillä välin pitäkää itsestänne huolta ja toivottavasti tapaamme mahdollisimman pian oppilashierontojen merkeissä.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401406841.