Asiakkaidemme terveys on meille ykkösprioriteetti. Hoitolassamme on yksi hoitopaikka, joten potentiaalinen viruskuorma pysyy todella pienenä. Olemme tehostaneet hygieniaa ja pyyhimme kaikki kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Lisäksi pyydämme, että asiakkaat pesevät kätensä heti hoitolaan sapuessaan. Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme käytäntöjämme niiden mukaisesti. Tervetuloa turvallisiin ja tuloksellisiin hoitoihin Kuulaaseen!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503298922.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503298922.