Uusi Hoitolamme toimii 8.6. alkaen osoitteessa Cygnaeuksenkatu 10 C. Astu porttikongista sisälle ja ovemme on heti vasemmalla. Meillä on juuri nyt suuri kysyntä ajoista ja haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti. Mikäli haluat konsultaation, jonka yhteydessä aloitushoidon, voit varata sen nimellä Environ imeytyshoito. Teemme silloin aluksi arvion tilanteesta ja samalla ensimmäisen hoidon. Saavuthan myös täsmällisesti sinulle varattuun aikaan!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503298922.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503298922.