*Paula palaa töihin 8.12.2021. Ajat varattavissa timmasta lokakuusta alkaen. *Muistutamme vielä että, ethän tule hoitoon jos sinulla on flunssan, vatsataudin tms. oireita, peruthan aikasi jos siihen tarvetta. *Käytämme suusuojainta, koska olemme lähikontaktissa, joten asioithan meillä suusuojan kanssa! *Peruuttamatta jätetyistä ajoista noudatamme peruutusehtoja. *Lahjakorttiasiakkaat: varatessanne lahjakorttihoitoa netissä, varatkaa hoito sille tekijälle joka lahjakortissa lukee.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451191812.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0451191812.