HUOM! Kampauksiin aika varattava puhelimitse tai sähköpostitse. Suurissa värimuutoksissa/tyvivaalennuksissa/erikoistöissä otathan meihin yhteyttä puhelimitse ennen ajan varaamista, jotta voimme arvioida paremmin palveluun tarvittavan ajan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alle 24 h peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0456690830.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0456690830.