Vaalennusprojektit tulee konsultoida puhelimitse tai paikan päällä oikean pituisen palveluajan varaamiseksi -Jos sopivaa aikaa ei löydy nettivarauksen kautta (esim. aikaiset aamut ja myöhäiset iltapäivät), ota yhteyttä puhelimitse. Liikkeen aukioloajat ovat joustavat. -Ajanvarauksen voit perua sähköpostiisi tulevalla peruutuslinkillä viimeistään 24h ennen varausta, myöhemmät peruutukset puhelimitse.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 036532666.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 036532666.