Tervetuloa Parturi-kampaamo Clou:hun! Suosimme suomalaisia sekä ekologisia tuotteita, tarjoamme kaikki hiuspalvelut myös Hyvän ilman -käyntinä, jolloin käytämme koko palvelun ajan hajusteettomia tuotteita. Teemme ammatillistayhteistyötä Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa. Käytämme maskia työskennellessämme suojataksemme sinua. Toivomme, että myös asiakkaamme käyttävät maskia käynnin ajan. Jos tarvitset apua varauksesi kanssa, voit myös soittaa p. 0503479800 autamme mielellämme!
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503479800.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503479800.