TÄRKEÄ TIEDOTE ASIAKKAILLEMME! VIIKOSTA 13 OTAMME KÄYTTÖÖN TOISTAISEKSI POIKKEUSAIKATALUN LIIKKEESSÄMME KORONAPANDEMIAN TAKIA. EMME TOISTAISEKSI PÄIVYSTÄ LIIKKEESSÄMME KIINTEINÄ AUKIOLOAIKOINA. OLEMME LIIKKEESSÄMME SUPISTETULLA AUKIOLOAJALLA JA VARATTUJEN AIKOJEN MUKAISESTI! LIIKKEEMME PUHELIN, SEKÄ NETTIAJANVARAUS TOIMIVAT NORMAALISTI. PANOSTAMME NORMAALIA ENEMMÄN LIIKKEEMME PUHTAUTEEN JA DESINFIOINTIIN. OPASTAMME ASIAKASTA PESEMÄÄN KÄTENSÄ HÄNEN SAAPUESSAAN LIIKKEESEEMME. HALUAMME KOROSTAA , ETTÄ OLLESSASSI FLUNSSAINEN, PERUUTAT TAI SIIRRÄT AIKAASI. MIKÄLI SUOMEN HALLITUS JA VALTIOVALTA PÄÄTTÄVÄT , ETTÄ MYÖS KAMPAAMOT ON SULJETTAVA, TOTTELEMME HEIDÄN KÄSKYÄÄN. TÄSSÄ TAPAUKSESSA SOITAMME ASIAKKAILLEMME JA SIIRRÄMME AIKAA MYÖHEMMÄKSI. FACEBOOK SIVULLAMME PÄIVITÄMME TILANTEITA TARVITTAESSA. PIDETÄÄN HUOLTA TERVEYDESTÄMME!

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503519630.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503519630.