!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koska koronaepidemia on lähtenyt taas villiintymään Uudellamaalla niin lämpimästi suosittelemme myös asiakkailtamme maskin käyttöä. Turvavälin pitäminen työssämme on mahdotonta. Mikäli sinulla on oma maski, niin otathan sen mukaasi kampaamoon tullessasi! Tarvittaessa maskin saa myös meiltä toistaiseksi veloituksetta. Mikäli et terveydellisistä syistä pysty käyttämään maskia niin me ymmärrämme. Muussa tapauksessa toivomme maskin käyttöä. Kiitos!!!!!!!!!!!!!!!!
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503519630.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503519630.