Tuntuuko että lihaksiasi kolottaa, niskasi ovat jumissa päätetyöskentelystä, päänsärky kiusaa häiritsee arkeasi, palautumisesi on liikunnan jälkeen hidasta ja jalat tuntuvat tukkoisilta, sormesi puutuvat tai heräät yöllä särkyyn? Vai kaipaatko vain hetken omaa aikaa ja haluat nauttia hemmottelevasta ja rentouttavasta hieronnasta HIERONTA JA HOIVAPALVELUT SAILA KORPELA AUTTAA

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442405467.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442405467.