❤️ Saavuthan varatulle ajalle yksin. 14-15 vuotiaalla saa olla mukanaan yksi laillinen huoltaja. Mikäli epäilet olevasi kipeä, olet ollut lähikontaktissa sairastuneeseen tai matkustanut kahden viikon sisään riskialueella, siirräthän aikaasi.

Aikoja on tarjolla nettiajanvarauksen kautta enintään kaksi viikkoa kerrallaan. Jos sinulla on kysyttävää ajanvarauksesta tai et löydä itsellesi sopivaa aikaa, laitathan minulle viestiä (txt tai whatsapp) nroon 0442740719 💙

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442740719.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0442740719.