PALVELUTARJONTA KASVAA JA TARJOUS ON 30.9. ASTI!! Sari on aloittanut Lash Lift ja Brow Lift palvelut. Eli Ripsien kestotaivutukset ja Kulmakarvojen kestomuotoilut. Ripset 55€ ja Kulmat 45€. Hinnastoon pääset tutustumaan www.uniqnails.com tai somesivuiltamme. Liikkeemme sijaitsee Tikkurilassa, Kauppakeskus Tikkurissa. Tervetuloa :) Ajanvarauksen peruutus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista ajoista tai unohduksista perimme 50% hoidon hinnasta. Soita ajanvarausnumeroomme 0445066688, jos et löydä sopivaa aikaa. Timmassa palveluilla on ohjeisajat. **Uutena asiakkaana, Timmasta varatuista ajoista, varauduthan maksamaan palvelun, ennenkuin aloitamme työskentelyn. Pyydämme ymmärrystä käytäntöihimme, millä turvaamme toimeentulomme.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0445066688.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0445066688.