Tervetuloa varaamaan aika Urban Woman hoitolasta. URBAN WOMAN TOIMII TÄLLÄ HETKELLÄ NORMAALISTI, OTTAEN KUITENKIN HUOMIOON KAIKKI VIRANOMAISMÄÄRÄYKSET JA SUOSITUKSET. JOS SINULLA ON AIKA VARATTUNA MEILLE HOITOON, TULETHAN TERVEENÄ, ILMAN FLUNSSAN OIREITA. YLEENENSÄKIN, OLEMME ERITTÄIN TARKKOJA HYGIENIASTA, MUTTA NYT OLEMME TEHOSTANEET SITÄ NIIN, ETTÄ OHJAAMME SINUT ENSIN KÄSIENPESULLE. KÄYTÄMME ITSE MASKEJA KAIKKIEN HOITOJEN AIKANA JA MUITA KERTAKÄYTTÖSUOJUKSIA TARPEEN MUKAAN. Voit tiedustella myös puhelimella ajanvarauskirjan ulkopuolella olevia vapaita aikoja.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505959922.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0505959922.