VASTAANOTTO AUKI. Näin Korona-aikana tulethan hoitoon ilman flunssan oireita mm. kuume, yskä, yms. Myös perheen jäsenten on syytä olla oireettomia. Tämä koskee myös itseäni. Ajanvaraukset voidaan siirtää lyhyelläkin varoajalla myöhemmäksi turvallisuudesta kiinni pitäen. Vastaanottotilat desinfioidaan huolellisesti ja pyydämme asiakkaita pitämään huolta hygieniasta pesemällä kädet tullessa ja lähtiessä- Kiitos.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401515390.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401515390.