MINUN KOIRANPENTUNI (JAPANINPYSTYKORVA, VALO.) ON TYÖPAIKALLANI OMALLA AIDATULLA ALUEELLA AINAKIN 30.3.2022 ETEENPÄIN NIIN KAUAN KUNNES OPPII OLEMAAN KOTONA YKSIN PIDEMPIÄ AIKOJA. JOS OLET ALLERGINEN KOIRILLE ILMOITATHAN SIITÄ MINULLE. TULETHAN HOITOON TÄYSIN TERVEENÄ. PERUUTUKSEN ON TAPAHDUTTAVA VIIMEISTÄÄN 48H ENNEN VARATTUA AIKAA. ALLE 48H TAPAHTUVAT PERUUTUKSET ON YRITYKSELLÄ OIKEUS 100% PALVELUMAKSUUN. AUTOLLE VARATTU PAIKKA KYLTILLÄ HIEROJA.
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401515390.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0401515390.