Ajanvaraus

Lämminhenkinen kampaamo/ekokampaamo ja kauneushoitola Lahden keskustassa. Kampaamopalveluina: värit/monisävyvärit/kasvivärit/savivaalennukset ja merilevä- ja savihoidot. (ps. Meillä ei tehdä suuria vaalennustöitä,shokkivärejä eikä käytössä ole plexejä) Jos et löydä sopivaa aikaa, voit aina soittaa 044-9761101, niin yritetään etsiä sopiva aika yhdessä. HUOM! TUULAN TOIMIPISTE SIIRTYY KOTIIN NASTOLAAN 1.-31.8. Roopentie 5

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449761101.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449761101.