Ajanvaraus

HUOM Hiustenpidennykset, , juhlakampaukset (hää- ja vanhojentanssikampaukset ym.), isommat muutostyöt (esim. tummasta vaaleaan) pitää varata puhelimitse tai käymällä liikkeessä, jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa. Jos epäröit minkälainen aika sinun tulisi varata tai et löydä sinulle sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä p. 050 3747745. Etsitään joustavasti juuri sinulle sopiva aika! :) Peruutukset tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503747745.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0503747745.