Ajanvaraus

Ripsienpidennykset sertifioidulla ammattitaidolla vuodesta 2014. Toimipisteeni on muuttanut ja on nyt kodin rauhassa Toejoella 🤍 Paarmantie 17. Tuuheita ripsiä toivoessasi tai ripsikadon käydessä, varaa volyymien huoltoon 2h aika. Olet erittäin tervetullut! 🤍 Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita rohkeasti viestiä! 🤍 Äitiyslomalle jään 20.3.2023. Siihen asti työskentelen normaalisti 🤍
Näin torjumme koronavirusta

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443338343.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0443338343.