Ajanvaraus

HEI! Teen kaikenlaista kehon korjausta laajalla osaamisella ja yli vuosikymmenen kokemuksella. Hoidot ovat kivuttomia sekä tehokkaita ja sopii vaivaan kuin vaivaan , vauvasta vaariin. Hoitoon voi tulla rennoissa vaatteissa (esim. trikoot, t-paita) Osaamistani mm: Ryhdin korjaus Nivelten mobilisaatiot Rangan manipulaatiot (MT) Sisäelinviskeramanipulaatiot (VM) Neuromanipulaatiot (NM) Trauman purku Fascia manipulaatiot Kallonluuhäiriöt Energiahoidot Mihin hoitoni ovat auttaneet? Erilaisiin kiputiloihin, ryhtiin, hermostollisiin ongelmiin, päänsärkyihin, migreeniin, selkä/nivelkipuihin, liikerajoitteisiin, liikkuvuuteen, traumojen hoitoon, jännitystilohin, kuukautishäiriöihin, stressiin, ahdistukseen, huimaukseen, unettomuuteen, hapenottokykyyn, uniapneaan, verenpaineeseen ja vaikka ja mihin. Suosittelen myös huoltoa silloin tällöin, ennenkun on kipuja. Kysy rohkeasti jos herää kysymyksiä! Lämpimästi tervetuloa ! ☺️ Anne Uusipalo -Koulutettu hieroja Hyvinvointivalmentaja Kraniosakraaliterapeutti (CST1-2, SER1, NM, VM) Kvanttihoitaja Manuaalisen terapian opintoja- Mikäli et löydä sopivaa aikaa kalenterista, niin ota yhteyttä.

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449348035.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0449348035.